Home Portfolio Projecten Contact
Projecten

Hier een overzicht van de ideeën die ik nog graag zou willen uitvoeren. Deze zijn op TFCD/TFP basis* mogelijk.

Heb je interesse om mee te werken aan een van de projecten, wil je meer weten of wil je een fotoshoot boeken? Neem dan contact op of kijk op de pagina contact voor meer informatie.

Bij een TFCD/TFP* shoot aanvraag zou ik graag een foto van je ontvangen. Voor een TFCD/TFP* shoot moet je het ook niet erg vinden om naakt voor de camera te staan. Ervaring is niet vereist.

Mocht je iets anders willen is het uiteraard altijd mogelijk om een shoot te boeken.

 

De hier onder staande foto's zijn niet allemaal door mij gemaakt. Ze geven wel een goed idee van wat mijn ideeën zijn. Kijk voor mijn foto's bij portret

Series:

Bodyscaping:

Een vorm van fotografie waar het lijnen spel van het lichaam centraal staat. 

 

Lingerie:

Op een mooie glamour manier.

Artistiek Naakt/ bedekt naakt:

Op een mooie glamour manier.  Onder anderen met satijnen doeken (eerste 2 foto's door ilfun fotografie)

 

 

Als je een andere shoot zou willen doen dan hier staat, laat het weten. Misschien komen we er uit.  contact

 

*TFCD/TFP:
 

TFCD staat voor Time For CD. Het is de moderne versie van TFP (Time For Print). Het model krijgt geen geld voor het poseren, maar wordt betaald met foto´s. Als vergoeding ontvangt het model dus een aantal bewerkte foto's. De TFCD shoots die ik aanbied worden niet per CD maar per e-mail gedaan om de kosten van verzenden te besparen. Dus in feite TFemail. Maar dat herkend (nog) niet iedereen.

.Het kost het model dus alleen wat tijd en eventuele reiskosten. 

TFCD/TFP is niet altijd mogelijk, eigenlijk alleen als het een aanvulling voor mijn portfolio is en uit een van die hierboven genoemde projecten.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een TFCD/TFCD shoot stuur een mail met een recente foto en ik laat het je weten.